Social

# livrare mezeluri # elit #mezeluri

Mezelurile preferate pot fi livrate la usa ta

Incepand cu luna aprilie, ELIT livreaza o gama variata de produse alimentare direct acasa. Serviciul de transport este complet gratuit, produsele putand fi comandate si achizitionate la acelasi pret ca in magazine. Prin acest serviciu, compania a dorit sa incurajeze respectarea masurilor de distantare sociala, luate impotriva raspandirii coronavirusului, reducand la minim riscurile de contaminare in timpul aprovizionarii cu strictul necesar.

Consumatorii au la dispozitie o gama completa de produse din care pot alege: mezeluri (cremvursti, salamuri, produse crud-uscate, carnati, sunca, parizer, specialitati), dar si carne de porc proaspata, produse gata de consum (hamburger, aripi de pui marinate si prajite etc) sau sortimente diferite de salate (hummus, salata de vinete, zacusca, salata de Boeuf, salata a la Russe etc).

Comenzile se pot face prin intermediul aplicatiei de mobil Beez sau online, pe site-ul use-beez.com. Livrarea se face a doua zi sau in prima zi lucratoare, in cazul comenzilor facute in week-end, si este gratuita. Produsele sunt achitate online, prin intermediul unui card bancar.

„In perioada aceasta trecem toti prin momente dificile si intelegem pericolele la care ne expunem pe noi si pe cei din jur, doar incercand sa ne aprovizionam cu strictul necesar. De aceea, dorim sa venim in intampinarea romanilor facilitandu-le accesul la alimente de buna calitate, cu acelasi gust desavarsit Elit, livrate direct acasa, la acelasi pret ca in magazine”, a declarat Dan Buda, Director Comercial Elit.

Beez este un startup romanesc, dezvoltat de o echipa de tineri IT-isti din Alba Iulia, judetul unde isi are sediul si compania Elit. Aplicatia, prin beneficiul de cashback, ofera bani inapoi utilizatorilor, un procent din suma cheltuita reintorcandu-se, sub forma de credit pentru alte cumparaturi sau in bani. La 100 de RON cheltuiti – suma minima necesara pentru a face o comanda de produse Elit pe platforma Beez - clientul recupereaza 3%, pe care ii poate folosi ulterior la cumparaturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea