Social

#statie de metrou #solutie metrorex #metrorex #piata victoriei

Metrorex a gasit solutia pentru prevenirea accidentarilor. Ce parere ai?

Dupa ce a fost amendata de ANPC cu 20.000 de lei pentru "prestarea de servicii care puteau pune in pericol sanatatea si siguranta consumatorilor", Metrorex a gasit solutia pentru prevenirea accidentarilor.

 

Metrorex a amplasat in statia de metrou Piata Victoriei autocolante ce avertizeaza calatorii sa fie atenti atunci când pasesc pentru a urca sau cobori din tren. Autocolante similare au fost lipite si in vagoane.

"Pentru informarea corecta a calatorilor, Metrorex are elaborate reguli de calatorie cu metroul afisate in toate trenurile si statiile de metrou. Astfel, la regula 11 veti regasi: «La oprirea trenului in statie, calatorii care ies din vagoane au prioritate fata de cei care intra. Se recomanda atentie la intrarea si iesirea din tren pentru a nu calca gresit in spatiul dintre peron si vagon». Cerem scuze calatorilor pentru disconfortul provocat de stirile difuzate de ANPC in mass-media", se preciza intr-un comunicat al companiei, potrivit realitatea.net.

Aceste masuri au fost luate dupa ce o femeie a depus plangere ca si-a prins piciorul intre vagon si peron, spatiul fiind foarte mare. Inspectorii ANPC au cerut intreruperea activitatii la statia Piata Victoriei 2 pana la solutionarea problemei.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea