Social

#diamante #metoda macabra # diamante ramasite animale

Metoda macabra de a confectiona diamante, in Romania

Persoanele care si-au pierdut animalul de companie pot apela acum la o metoda noua, insa destul de macabra, pentru a-si confectiona o amintire. In Romania au aparut diamantele realizate din ramasitele animalelor decedate.

Furnizorul acestor diamante inedite este patronul singurului cimitir de animale din tara noastra, iar acesta sustine ca diamantele din ramasitele animalelor decedate sunt foarte populare in alte state si ca acestea pot fi facute chiar si in cazul oamenilor decedati.

"Sunt diamante veritabile care se fabrica pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de rusi, preluata de americani, prin care se accelereaza procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenusa sau parul unui animal de companie. Noi facem o prima prelucrare aici, in tara, dupa care pleaca in strainatate, unde se fac analizele chimice, se fac prelucrarile, cresterea diamantului, apoi taierea si slefuirea lui. Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de sase pana la opt luni. In natura, un diamant se formeaza in sute de ani" a explicat, pentru ziarulring.ro, Laurentiu Neghina.

Aceste pietre pretioase inedite au insa un pret destul de piperat, intre 2.000 si 6.000 de euro.

"Noi facem prelevarea, incinerarea si obtinerea cenusii la calitatea solicitata, transportul la firmele care le pot produce si de acolo dureaza pana creste si iese diamantul. Calitatea, tipul si dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului.

In functie de calitatea cenusii care se obtine de la noi, ca se fac niste analize, i se confirma clientului daca se poate obtine un diamant la cerintele lui sau mai slab. Este vorba despre extragerea carbonului din caine, pentru ca procesul tehnologic este acelasi. Pretul unui diamant pleaca de la 2.000-3.000 de euro si ajunge la 5.000-6.000 de euro", a adaugat Laurentiu Neghina.


Sursa foto: isource.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea