Social

#vremea bucuresti #starea vremii #prognoza meteo

Meteo: Vremea va ramane calda luni si marti

Vremea va continua sa fie frumoasa si calda pentru aceasta aceasta perioada a anului. Meteorologii anunta pentru luni cer variabil pe litoral si mai mult senin in restul tarii.

Minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, mai coborate in depresiuni. Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 23 de grade. In zonele joase, izolat, vor fi conditii de ceata atat dimineata, cat si noaptea.

Vremea va fi asemanatoare si in cursul zilei de marti. In Moldova si zona Carpatilor Orientali vor fi innorari temporare si izolat se vor inregistra precipitatii slabe. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. In estul tarii, vantul va prezenta unele intensificari.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai coborate in zonele depresionare. Maximele termice se vor situa intre 12 grade in zona de nord a Moldovei si 24 de grade in regiunile sudice.

Bucurestenii vor avea parte de o vreme frumoasa si calda, cu maxime termice ce vor ajunge la 22 de grade. In schimb, temperaturile minime vor fi de 7 - 9 grade.

Sursa foto: drchrisstephens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea