Social

#precipitatii #temperaturi #anm #prognoza meteo #maxime

Meteo: Temperaturile continua sa fie mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada

Desi astazi temperaturile vor scadea mai ales in nordul, centrul si vestul Romaniei, maximele termice vor fi peste cele normale pentru aceasta perioada a anului, situandu-se intre 1 si 11 grade, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.
 
Cerul va fi temporar noros ziua si se vor inregistra precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploi, local in sud-vest si centru si izolat in restul regiunilor. Seara si noaptea vor fi precipitatii mixte, pe arii restranse, indeosebi in sudul si sud-estul Romaniei. In zonele montane, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Temperaturile minime se vor situa intre -7 si 3 grade, mai coborate in depresiuni. Local, vor fi conditii de ceata in zonele joase.

Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei de maine, iar vantul va prezenta intensificari incepand cu orele serii, in special in est si sud-est.

Temporar, se vor inregistra precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, local in sudul si sud-vestul Romaniei. In zona de nord vor fi ninsori, in restul teritoriului precipitatiile urmand sa fie mixte. Minimele termice vor varia intre -9 si 3 grade, in timp ce temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 9 grade.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea