Social

#vremea #cod galben ploi #vijelii

Meteo: Cod galben de ploi si vijelii

De marti, ora 10.00, si pana miercuri, ora 18.00, Romania se va afla sub un cod galben de ploi si vijelii, au anuntat meteorologii. Acestia au precizat ca in zonele de deal, de munte si in nordul tarii, cantitatea de apa ar putea depasi 50-60 de litri pe metru patrat.

Conform unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), instabilitatea atmosferica se va accentua incepand din vestul tarii si se va extinde, in cursul zilei de mari, in toate regiunile. Miercuri, instabilitatea se va manifesta cu precadere in jumatatea de est a tarii.

Marti si miercuri, in intervalul mentionat, vor avea loc descarcari electrice frecvente, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, izolat caderi de grindina si averse cu caracter torential.

Local, cantitatea de apa va depasi 20-25 de litri pe metru patrat si, izolat, 50-60 de litri pe metru patrat, mai ales in zonele de deal si de munte, cat si in zona de nord a tarii.

In Capitala, vremea va fi instabila, cu innorari accentuate si posibile descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse insemnate cantitativ. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 C, iar cea minima va fi de aproximativ 15-16 C.

Foto: mymaimunah.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea