Social

#vreme de toamna #vreme rece #prognoza meteo #vremea

METEO Ce surprize ne rezerva vremea saptamana aceasta

 In aceasta saptamana, toamna isi intra in drepturi! Meterologii au anuntat ca saptamana aceasta se va racori in toata tara, in conditiile o masa de aer rece, de origine polara, adusa de un front atmosferic rece a intrat deja in tara de duminica, iar luni va ocupa tot teritoriul tarii.

 

Luni, vremea va fi in general frumoasa si se va raci si in sud-estul teritoriului, astfel ca valorile termice diurne vor ajunge in cea mai mare parte a tarii sa se incadreze in limitele normale ale acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in Maramures si Transilvania si 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea nordica, iar in prima parte a zilei si in sud-est, dar numai pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si trecator in sudul Olteniei si pe litoral.


La Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si va deveni normala sub aspect termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Marti, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data in regiunile intracarpatice si apropiata de normalul termic al perioadei in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea nordica a teritoriului, unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate.


La Bucuresti, vremea se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24...26 de grade, iar cea minima de 10...13 grade.

Miercuri, vremea va fi in continuare racoroasa pentru aceasta data in regiunile intracarpatice si apropiata de normalul termic al acestei perioade in restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari in nordul, centrul si estul tarii, unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 3 grade in depresiuni si 19 grade pe litoral.


La Bucuresti, vremea va fi in continuare normala sub aspect termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24...26 de grade, iar cea minima de 11...14 grade.

In a doua parte a saptamanii, probabilitatea de ploaie va fi ridicata in a doua parte a intervalului in a doua parte a intervalului.

Mai multe detalii despre vreme gasesti aici.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea