Social

#frig #precipitatii #ninsori #polei #prognoza meteo

Meteo: Ce ne asteapta in perioada urmatoare: temperaturi scazute, ninsori si polei

Zilele urmatoare, vremea va fi in general noroasa, cu temperaturi mai mici decat cele normale, vor fi precipitatii mixte, conditii de ceata si polei. Temperaturile maxime vor avea valori intre -8 si 2 grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general inchisa si trecator va fulgui. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad Celsius.

In tara, vremea va fi predominant inchisa, cu precipitatii sub forma de ninsoare in sud-vestul, sudul si estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 6 grade, mai scazute in nordul Moldovei si in depresiuni.

Catre mijlocul saptamanii, vremea se va raci in toate regiunile tarii, cerul va fi noros si va ninge slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 3 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 si 0 grade.

13 drumuri nationale, blocate din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza viscolului care a spulberat zapada pe partea carosabila, circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe drumuri nationale din judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Suceava.

Scoli inchise din cauza ninsorilor

Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani si in 10 unitati din Vaslui din cauza ninsorilor abundente. De asemenea, scolile din 21 de localitati sucevene vor avea avea astazi cursurile suspendate, pentru ca drumurile din zonele respective sunt inzapezite din cauza ninsorilor si a viscolului.

Cod galben de vant puternic pana la ora 20

Pentru ziua de astazi, meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant puternic pentru sase judete din tara: Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui. Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, astazi, între orele 10.00 si 20.00, în nordul şi centrul Moldovei vor mai fi ninsori si intensificari ale vantului cu o intensitate mai redusa decat ieri, dar vitezele vor atinge la rafala 50-55 de kilometri pe ora, viscolind şi spulberand zapada.

Sursa foto:rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea