Social

#coronavirus #mesaj #pandemie #medic

Mesajul unui medic pentru cei care nu cred in coronavirus

Pe cei care nu cred in pandemie sau in existenta virusului care a ucis pana acum milioane de oameni si continua sa o faca ii vedem comentand agresiv pe retelele de socializare.

Un medic a postat un mesaj pentru toti acesti oameni care nu cred in pandemie si comenteaza agresiv la postari. Mesajul medicului a fost preluat de platforma RO vaccinare. Iata ce cuprinde acesta:

„Cu cea mai mare placere, am sa va aduc dovezile pe care le-ati cerut. N-are rost sa-i faceti sa-si piarda vremea pe bietii oameni care au treaba, deoarece din cauza dumneavoastra se confrunta cu un val patru de proportii (si care este abia la inceputurile lui).

Dupa cum stiti prea bine, un agent infectios poate fi demonstrat prin trei metode majore:

1.Cultivare si izolare. SARS-CoV-2 este cutivat si izolat, si disponibil in multiple laboratoare.

Dovada aici:

CHINA https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2001017

USA https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa2001191

Si putem continua tot asa de vreo cateva mii de ori, cate articole au raportat izolare de coronavirus. Daca doriti sa va apucati sa izolati virusul si singuri de la prietenii dumneavoastra nevaccinati care se vor imbolnavi in valul 4, aveti aici un protocol de izolare al SARS-CoV-2 de la CDC:

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

Iar daca vreti sa-l vedeti, uitati-va la panelul superior al figurii sau cititi articolul

https://www.nature.com/articles/s41586-020-2665-2

2. In zilele noastre, in virologie acceptam ca o metoda mai eficienta, rapida si relevanta de demonstrare a unei infectii virale este secventializarea directa a virusului de la pacient. SARS-CoV-2 a fost prima data secventializat in ianuarie 2020,

https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7

Si de atunci il tot secventializam. Au fost pana in prezent secventializate 3,692,877 genoame virale, asa ca daca doriti, puteti sa va apucati sa le analizati. Le gasiti aici

https://www.gisaid.org/

In panelul din mijloc le vedeti. Tot acolo vedeti si varianta delta care va obsedeaza pe dumneavoastra, dar si varianta mu care ne obsedeaza pe noi pentru ca nu e recunoscuta de anticorpi si incepe sa se raspandeasca.

Daca doriti sa fiti instruiti in aceste tehnici, va stau la dispozitie cand doriti. Contra cost. Ca daca n-am timp sa lucrez pentru pharma, de undeva trebuie sa-mi castig si eu existenta.

3. O alta modalitate de identificare a unui agent infectios este inocularea la o gazda de laborator susceptibila. Si la acest capitol stam bine. Puteti citi o vasta literatura de studii pe animale de laborator (vreo 1,100)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/...

dar ca sa nu va risipiti timpul pretios si, Doamne fereste, sa trebuiasca sa stati la biblioteca in loc sa mai agresati vreun doctor cumparat, va dau referinta de aur

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32967005/

In tabelul din panelul inferior puteti vedea cate modele animale avem si la ce sunt folosite ele.

Credeti ca aceste dovezi sunt suficient de convingatoare pentru ca sa nu mai trebuiasca sa va dati in barci degeaba?

Nu de alta, dar din ce in ce mai mult, ma gandesc la coronavirus ca la opusul hainelor noi ale imparatului: acolo cetatenii de rand nu vedeau hainele cele noi deoarece nu existau. Le vedeau escrocii care voiau sa profite de ignoranta poporului si de infatuarea unora (i.e., imparatul).

Invers, in cazul coronavirusului, toti cetatenii care inteleg situatia vad coronavirusul peste tot in jurul lor si isi dau seama ca avem de-a face cu o pandemie majora care a omorat deja milioane de oameni si continua sa omoare milioane din cauza unora ca dumneavoastra.” - Dr. Cristian Apetrei, profesor roman de boli infectioase si microbiologie in Divizia de boli infectioase a Departamentului de Medicina la University of Pittsburgh, SUA.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea