Social

# Vladimir Putin Donald Trump #Donald Trump presedinte SUA #presedinte sua #donald trump

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Donald Trump

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a trimis un mesaj de felicitare lui Donald Trump pentru victoria obtinuta in campania electorala din Statele Unite, a comunicat serviciul de presa de la Kremlin, citat de site-ul agentiei Tass.

Potrivit serviciului de presa al Kremlinului, Putin si-a exprimat speranta “de coopera pentru a dirija relatiile ruso-americane din starea critica, de asemenea, de a aborda problemele cruciale de pe agenda internationala si a identifica raspunsuri eficiente la provocarile la adresa securitatii globale”.

Totodata, Putin si-a exprimat convingerea in fata unui “dialog constructiv dintre Moscova si Washington, bazat pe principiul egalitatii, respectului mutual si atitudinii realiste fata de pozitiile fiecarui stat vizavi de interesele populatiilor celor doua tari si a intregii comunitati din lume”.

Presedintele rus i-a urat succes lui Donald Trump in noua sa functie de presedinte de stat, care implica responsabilitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea