Social

#politisti Dallas #atac Dallas #barack obama

Mesajul lui Barack Obama, dupa atacul din Dallas

Presedintele SUA, Barack Obama, a condamnat in termeni duri atacul din Dallas, subliniind necesitatea unui control al armelor pe teritoriul Statelor Unite, noteaza The Huffington Post.

“Cred ca vorbesc in numele fiecarui american atunci cand afirm ca suntem ingroziti” a declarat Barack Obama, la summitul de la Varsovia, cu privire la atacul din Dallas soldat cu moartea a cinci ofiteri de politie si ranirea altor sapte.

"Avem de-a face cu un atac teribil, abject pus la cale cu sange rece la adresa celor care asigura ordinea si respectarea legii. Politistii isi faceau treaba, incercand sa ii pastreze in siguranta pe cei care participau la protest”, a spus Obama.

“Cand oamenii au in posesia lor arme atat de puternice, atacurile sfarsesc intr-un mod si mai tragic. Trebuie sa tinem cont de aceste realitati. Cred ca vorbesc in numele fiecarui american atunci cand afirm ca suntem ingroziti", a mai spus Obama.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea