Social

# alexandru rafila coronavirus # alexandru rafila #coronavirus

Mesajul lui Alexandru Rafila pentru anul 2022: "Ne straduim sa mentinem scolile deschise"

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a transmis romanilor un mesaj pentru inceputul anului 2022. Oficialul a atras atentia ca pandemia de coronavirus nu s-a incheiat si ca urmeaza si alte luni grele, in care este nevoie de solidaritate, responsabilitate si empatie.

 

”Dragi prieteni, Va urez sanatate si cat mai multe realizari in anul 2022! Primele luni ale lui noului an se anunta dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depasi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate si empatie unii fata de ceilalti. Lucrez impreuna cu colegii mei ca sa depasim aceasta perioada cat mai repede si, ulterior, sa trecem la recladirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viata mai buna!”, a scris Alexandru Rafila, pe Facebook.

”Ne straduim sa mentinem scolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generatii sanatoase si instruite. Le multumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil facut in cei doi ani de pandemie! Contez in continuare pe profesionalismul, generozitatea si altruismul vostru. Numai impreuna putem reusi!”, a mai scris Alexandru Rafila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea