Social

#mesaj cutremurator #intercontinental #tanar

Mesajul cutremurator lasat de tanarul care s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental

Tragedie uriasa luni dimineata in Capitala! Un tanar s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental aflat in centru Capitalei. Din primele informatii, se pare ca tanarul suferea enorm si a lasat un mesaj de adio inainte sa se sinucida.

 

Tanarul, care avea 21 de ani, a spus ca isi uraste familia, pe care o invinovateste pentru toate problemele lui si acuza faptul ca a fost marginalizat din cauza orientarii sale sexuale.

 „M-am nascut intr-o familie saraca, nu mai vreau sa traiesc, urasc viata, sunt prea sarac. Nu ati avut grija de mine, un copil nu se creste cu cativa lei pe luna. Urasc familia in care m-am nascut! Ma simt marginalizat si neinteles din cauza problemelor pe care le am si nu ma intelege nimeni. Mama a venit in tara si mi-a dat putini bani”, este un fragment din mesajul inregistrat lasat de tanar. In mesaj, tanarul a acuzat faptul ca a fost marginalizat din cauza orientarii sale sexuale. Corpul neinsufletit al tanarului a fost gasit luni dimineata in apropierea Hotelului Intercontinental din Capitala. „In aceasta dimineata, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca in zona adiacenta unei unitati hoteliere din sectorul 1 se afla decedat un barbat, posibil precipitat de la mare inaltime”, informa Politia Capitalei,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea