Social

#mesaje dragobete #mesaje de dragoste #ziua indragostitilor #dragobete

Mesaje pe care sa i le trimiti de Dragobete pentru a o/il cuceri definitiv

 

Astazi, 24 februarie, romanii sarbatoresc Dragobetele. Este Echivalentul romanesc pentru Ziua Indragostitilor. Surprinde-ti in aceasta zi persoana iubita cu un mesaj emotionant, care sa-I reaminteasca cat de mult inseamna pentru tine.

Daca esti in pana de idei am selectat pentru tine cateva mesaje din care sa te inspiri.

 

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy DRAGOBETE!

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pentru ca altfel m-as fi topit deja.

Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara, dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata.

Vata de zahar? Nu… Sirop de capsuni? Nu… Ciocolata? Nu… Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!

Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gandul la tine liniste. Te iubesc!

Eu sunt o fereastra deschisa pentru zborul visurilor noastre, te iubesc pana la cer si-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim si tu ma stii, ma ai, ma vrei, iar eu, eu te privesc si nu-mi ajunge, te tin si nu ma satur, te am si te mai vreau!

Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!

Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul… nebunie! Iubeste doar…

Te iubesc pentru ca imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. Te iubesc pentru ca fara tine e greu si nu ma pot regasi.

Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc, minunea vietii mele! Dragobete fericit!

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea