Social

Mercedesul printesei Caragea, furat de menajera

Politistii bucuresteni ai Serviciului Furturi Auto au gasit, duminica, masina printesei Brianna Caragea. Autoturismul, un Mercedes C 220, de culoare rosie, evaluat la 50.000 de euro, era parcat la doar doua strazi departare.

Potrivit unor surse din politie, masina a fost luata din fata casei chiar de catre menajera printesei, care a afirmat ca ar fi recurs la acest gest deoarece alarma se declansa des si ar fi deranjat vecinii. In consecinta, femeia, care are permis de conducere , ar fi mutat vehiculul pe o alta strada, in asa fel incat tiuitul insuportabil sa tulbure somnul unor necunoscuti.

Presupusa grija a menajerei pentru vecini nu a fost insa un argument destul de convingator si pentru anchetatori . Acestia au descoperit ca, in realitate, cineva s-a plimbat cu Mercedesul printesei Caragea in jur de 60 de kilometri, timp in care a reusit sa si zgarie tabla limuzinei. In acest sens, femeia a fost audiata mai multe ore la sediul Serviciului Furturi Auto.

Au facut curse cu masina mea!

Printesa Caragea ne-a declarat, ieri, ca este convinsa de faptul ca hotii i-au furat autoturismul pentru a-l folosi la curse ilegale. Cred ca au fost niste pusti teribilisti care au facut intrecere cu masina mea, ne-a declarat Brianna Caragea. Printesa nici nu a vrut sa auda de eventuala implicare a menajerei. Nu stiu ce v-a spus politia. Nu cred ca menajera are vreun amestec. Va spun, cred ca au fost niste pusti. Asta am sperat tot timpul, ca o sa se plimbe si apoi o s-o abandoneze, ne-a mai spus femeia. Brianna Caragea spune ca si-a dat seama de faptul ca masina a fost dusa la curse, in conditiile in care rezervorul era aproape gol. Oricum, politia a luat amprente dinauntru, se face o ancheta. Imediat ce toate aceste lucruri vor lua sfarsit o sa schimb cheile masinii pentru a sta mai linistita, ne-a marturisit printesa. Brianna Caragea si-a parcat ultima data masina, vineri, in fata casei, in zona Garii de Nord, dar a observat ca aceasta lipseste abia duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea