Social

#gabriel oprea #vizita sectie politie #bucuresti #rasplateste performanta

Membrii PSD se cearta, iar Oprea isi vede de vizitele la sectiile de Politie

In timp ce colegii de partid diseaca in presa actiunile "indraznete" ale ministrului Interne, Gabriel Oprea , acesta a vizitat duminica doua sectii de politie din Capitala.

"Siguranta cetateanului trebuie sa fie aceeasi si pentru cei care locuiesc in centrul Bucurestiului si pentru cei de la periferie . Cred in eficienta unui sistem cu dotari moderne si in oameni foarte bine pregatiti", a declarat ministrul Gabriel Oprea, in fata politistilor din sectiile pe care le-a vizitat, anunta Realitatea Tv.

Vizita de lucru a facut-o impreuna cu seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba . Una dintre sectiile vizitate functioneaza in cel mai vechi sediu (Sectia 10 Politie), iar cealalta, Sectia 1 Politie, este una dintre cele mai moderne.

La Sectia 10 Politie, ministrul a fost informat cu privire la dificultatile administrative pe care politistii le intampina in conditiile in care sediul sectiei a fost retrocedat de catre instanta de judecata fostului proprietar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea