Social

Melinescu judecat

Potrivit procurorilor, Melinescu a continuat sa isi exercite prerogativele de presedinte al Oficiului si dupa data revocarii din functiile de membru al Plenului si de sef al institutiei respective.
Procurorii au stabilit ca Ioan Melinescu a participat, in perioada 5 mai 2004-22 iunie 2004, la cinci sedinte plenare in care a deliberat, a votat si a luat decizii, alaturi de ceilalti membri, cu privire la o serie de documente ce urmau a fi trimise altor autoritati si asupra clasarii unor dosare.
De asemenea, a semnat ordonatoare de credite, ordine de definitivare pe functii si state de plata, desi nu mai era nici membru, nici presedinte al Oficiului.
Mai mult, chiar si dupa ce a devenit consilier al premierului Adrian Nastase, Melinescu a inteles sa-si atribuie in continuare calitatea de membru al Plenului si de presedinte al ONPCSB, avind astfel acces la informatii cu caracter secret detinute de aceasta institutie si, implicit, asupra acestora () creind o stare de pericol pentru autoritatea statului, spun procurorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea