Social

Melania Medeleanu, obligata sa demisioneze

Conflictul in care prezentatoarea de stiri Melania Medeleanu a intrat cu conducerea postului Realitatea TV a luat amploare.

Dupa ce superiorii ei au decis ca scoaterea sa de pe post ar calma spiritele incinse de zvonurile unor relatii extraconjugale, stirista a strigat in gura mare ca de la 15 martie demisioneaza. Potrivit unor apropiati de-ai vedetei, scopul era acela de a-i constrange pe sefi sa revina asupra deciziei.

A fost pusa sa demisioneze

Din nefericire pentru Melania, strategia ei nu a dat roade. In loc sa o intoarca din drum, Sergiu Toader a "invitat-o" sa-si semneze demisia. Surse din post sustin ca prezentatoarea TV si-a asigurat cat de cat scaunul in urma unor discutii cu mai marii stirilor postului national.
Teoretic, Melania Medeleanu ar putea face echipa cu fostul ei coleg Cosmin Prelipceanu (cel care a inlocuit-o pe Dana Razboiu ) la jurnalul principal. Practic, este greu de crezut daca se ia in calcul faptul ca atunci cand s-a propus aceasta formula la Realitatea, el a refuzat solicitand ca alaturi de el, la pupitru stirilor, sa vina Sanda Nicola. Cert este ca la un moment dat, s-ar putea gasi un loc si pentru sotia lui Dan Teodorescu in grila TVR.

Pana una alta, tensiunile din redactia Realitatea persista. De cateva zile, au aparut afise prin care se interzice accesul reporterului Marius Saizu, (cel de la care a pornit intreg scandalul), in interior. Cu toate ca el sustine ca nu a avut nimic de-a face cu Melania, faptele il contrazic. Saizu a fost primul care i-a trimis mesaje pe telefonul mobil in seara in care a fost scoasa de pe post pe motiv ca i s-ar fi facut rau in direct.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea