Social

#virgil musta #coronavirus

Medicul Virgil Musta: Cei mai multi infectati cu coronavirus vin de pe litoralul Marii Negre

Medicul infectionist Virgil Musta, seful sectiei de COVID-19 de Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara, atrage atentia ca litoralul Marii Negre este un adevarat focar de infectii coronavirus. Cele mai multe persoane contaminate ajung la spital dupa ce si-au petrecut concediul la mare.

„Aveam speranta ca vor scadea cazurile, speram sa se vada niste efecte ale constiintei omului. Altfel, ar trebui sa inchizi tot, aceste focare de contaminare, indiferent ca sunt restaurante, discoteci sau o plaja. Sunt unii pe care nu-i intereseaza. Se uita sa vada cat e amenda, va ca nici nu e asa de mare, oricum castigul lor e mai mare si prefera sa plateasca. Nu ii intereseaza ca lumea se imbolnaveste. Cel mai grav e ca unii doresc ca lumea sa se imbolnaveasca.

Sunt tot felul de razboaie politice in societatea noastra, stiu niste lucruri despre care nu vreau sa vorbesc. In toata aceasta nebuneala, nu credeam ca oamenii pot sa fie asa...cand sunt cinci sau zece pacienti, inteleg. Dar noi tot transmitem ca nu mai avem locuri, daca lumea nu intelege, ce pot sa spun? Din concediile facute in Romania vin foarte multi contaminati. De pe litoralul Marii Negre vin extraordinar de multi contaminati. Pentru ca acolo nu se respecta nimic. Lumea de acolo zice ca «astea-s prostii». Inteleg ca vrei sa te duci, dar sa ai putina responsabilitate, ai putina grija. Dar majoritatea pur si simplu se distreaza mai tare decat in ceilalti ani”, a mai declarat Virgil Musta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea