Social

#medicul monica pop #Monica Pop

Medicul Monica Pop reactie dura, dupa ce Bucurestiul a fost invadat de sobolani: Este ingrozitor, este in stare de soc

Medicul Monica Pop a reactionat dur dupa ce Capitala a fost invadata de sobolani, deoarece deratizarea in Capitala nu s-a mai facut la timp din cauza lipsei de bani, dupa cum a mentionat Nicusor Dan, in urma cu cateva saptamani.

 

Medicul atrage atentia ca sobolonii sunt foarte periculosi si pot imprastia boli grave, mai ales daca musca. Reactia Moncai Pop vine dupa ce o familie din Capitala s-a trezit cu un sobolan imens in pat. Animalul a ajuns la etajul 1 si a intrat pe geamul deschis.

Vecinii familiei spun ca din cauza gunoaielor neridicate la timp, sobolanii si-au facut galerii peste tot. Blocul se afla pe Calea Dorobanti, la o distanta mica de Palatul Victoria.

„Sobolanii sunt foarte periculosi! Daca am terminat cu epidemia de coronavirus o sa vina epidemia cu sobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decat atata patologia generata de muscaturile lor este foarte usor de contaminat. Ei se joaca cu focul! Nu mai vorbim de starea psihica a oamenilor.

Ganditi-va faca omul acela care a patit asa ceva nu se mai vindeca cine stie cata vreme. Este ingrozitor, este in stare de soc si asa o sa ramana si este si barbat. Ganditi-va la sotia sa poate avea si copiii care au vazut asa ceva, este infiorator.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scapa de asa ceva si va trebui sa mearga la psiholog. Si acum pe caldurile astea sa nu poti sa mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil", a spus medicul Monica Pop, la Sinteza Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea