Social

#adrian marinescu

Medicul Adrian Marinescu, despre masurile ce trebuie respectate odata cu redeschiderea scolilor

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a facut cateva precizari in ceea ce priveste masurile ce ar trebui respectate odata cu redeschiderea scolilor pentru a preveni transmiterea infectiilor cu noul coronavirus.

Adrian Marinescu atrage atenţia că este important ca atât elevii, cât şi profesorii să respecte regulile de igienă şi distanţare, să poarte mască.
„Cei mai mulţi părinţi şi-au dorit începerea şcolii, şi eu sunt părinte, copilul meu de 11 ani va începe şi el şcoala. Sigur că e altceva să fie planul fizic.

Eu cred că putem găsi un echilibru, e foarte uşor să dăm un răspuns cu da sau nu, dar putem găsi acel echilibru dacă respectăm măsurile.
Mare atenţie, fiecare şcoală trebuie să ia în calcul că poate să respecte regulile, şi nu numai masca, şi regulile de igienă, şi distanţarea. Şi trebuie o supraveghere atentă.

Dacă lucrurile nu vor merge suficient de bine la o anumită şcoală, bineînţeles că vor fi luate măsuri imediate”, a spus dr. Adrian Marinescu, medic infecţionist la Institutul Matei Balş, miercuri, la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea