Social

#medici #declaratii #sponsorizari

Medicii, obligati sa isi declare sponsorizarile

Toate cadrele medicale, dar si organizatiile de pacienti vor fi obligate sa isi declare sponsorizarile si orice alte venituri sau beneficii financiare pe care le au de la producatorii de medicamente, dispozitive medicale sau materiale sanitare, confomr unui proiect de modificare a legii privind reforma in Sanatate.

Aceste sponsorizari vor trebui declarate la Ministerul Sanatatii si la Agentia Nationala a Medicamentului.

"Producatorii, detinatorii de autorizatii de punere pe piata sau reprezentantii acestora in Romania si distribuitorii angro si en detail de medicamente, dispozitive medicale si materiale sanitare au obligatia sa declare Ministerului Sanatatii si Agentiei Nationale a Medicamantului toate activitatile de sponsorizare, precum si orice alte cheltuieli suportate pentru medici, asistenti medicali, organizatii profesionale, organizatii de pacienti si orice alt tip de organizatii care au activitati in domeniul sanatatii. Obligatia (...) revine si beneficiarilor activitatilor de sponsorizare, medici, asistenti medicali, organizatii profesionale, organizatii de pacienti si orice alt tip de organizatii care au activitati in domeniul sanatatii", se arata in proiectul de OUG pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul Sanatatii.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea