Social

Medicii francezi pun chezas pentru Monica Gabor

Comisia de ancheta a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau a constatat ca iubita-liceanca a lui Columbeanu si-a motivat noianul de absente din ultimele saptamani cu scutiri medicale emise inclusiv de un medic francez.

Comisia a conchis ca absentele adunate de Monica Gabor au fost motivate cu acte in regula. Monica a reusit performanta de a avea 70 de absente numai in semestrul al doilea.


ALIBIURI

Dincele 70 de absente, care s-au adaugat altor 41 motivate din primul sementru, doar 11 nu erau, pana la sfarsitul saptamanii trecute, motivate. Adrian Horodnic, inspector judetean, a precizat ca pentru absentele motivate erau scutiri medicale in regula, cu avizul medicului de familie si al medicului scolar. "Sigur ca eu nu pot sa contest actul medical, ci am verificat doar legalitatea acelor documente, care respecta in totalitate regulamentele scolare", a spus Horodnic.


LUATA CU ELICOPTERUL

Explicatia data de conducerea scolii inspectorului scolar care a luat la puricat situatia scolara a Monicai Gabor legat de numarul absentelor este ca viitoarea doamna Columbeanu nu lipseste de la toate orele intr-o zi, ci numai la cateva. "Mi s-a spus ca se intampla sa vina la 2-3 ore, dupa care sa vina elicopterul si o ia de la scoala sau, invers, sa o aduca la ore", spune el.


IZ FRANTUZESC

Ultima scutire medicala adusa de iubita lui Columbeanu la scoala, ca sa-si motiveze absentele, a fost eliberata de un medic din Paris. La momentul la care in tara izbucnise scandalul absentelor iubitei lui Columbeanu, Monica si Iri erau intr-o excursie la Paris. Ca sa se poata motiva absentele, scutirea a trebuit tradusa la un birou notarial autorizat, si abia apoi s-au motivat absentele adunate in primele trei zile ale saptamanii trecute. Interesant este faptul ca majoritatea televiziunilor au prezentat imagini cu cei doi distrandu-se prin cluburile pariziene, exact in perioada in care Monica are scutire medicala.


EMOTII

Monica Gabor a intrat, de ieri, in emotiile examenelor. Ea a sustinut alaturi de colegii de la sectia de filologie examenul de atestare la limba straina . Proba de ieri a fost doar incalzirea pentru examenul de Bacalaureat care va incepe peste o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea