Social

#medicamente vitale dispar #euro criza medicamente

Medicamentele de import dispar de pe piata

Din cauza cresterii euro, unele medicamente vitale pentru pacienti nu se vor mai gasi pe piata, iar produsele parafarmaceutice, cosmetice si medicamentele care se elibereaza fara reteta s-ar putea scumpi.

"Pe piata nu se vor mai gasi la vanzare un numar important de medicamente si vitale pentru pacienti, iar noi, distribuitorii, ne vom repozitiona afacerea, in functie de volumul vanzarilor", a declarat directorul executiv al Farmexpert, Octavian Iacob, citat de Gandul.

Distribuitorii de medicamente au anuntat ca vor renunta la importul anumitor produse, din cauza cresterii cotatiei euro, si vor incerca sa compenseze pierderile prin cresterea preturilor la medicamentele fara prescriptie si dermatocosmetice .

"Marjele de adaos la medicamentele din import vor fi afectate, astfel ca distributia de medicamente de import va fi nerentabila", a declarat directorul general al firmei distributie Ropharma Brasov, Mihai Miron. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea