Social

#suporteri #meci #bere #steaua #trafic #chelsea #englezi

Meciul Steaua - Chelsea da Capitala peste cap

Meciul Steaua-Chelsea, un eveniment istoric pentru fotbalul romanesc, da Capitala peste cap cu restrictii de trafic si protectie maxima. Pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50.000 de fani.

Echipa campioana a Europei a aterizat deja la Bucuresti aseara si este insotita de 1.000 de suporteri.

Inca de aseara de cand au sosit englezii, toata Capitala este in fierbere. Barurile se aprovizioneaza cu tone de bere, pentru ca, pe langa suporteri englezi care vor merge pe stadion, mai sunt asteptati alte sute de fani ai echipei Chelsea.

Realizatorii Pro FM le-au pregatit si ei o surpriza englezilor si i-au intampinat la aeroport cu doua masti sub forma de capete de cal, cu trimitere la scandalul carnii de cal ce a declansat un scandal imens in Marea Birtanie. DJ-ii au fabricat chiar si un banner pe care au scris, in engleza, "Regatul vostru pentru calul nostru".

Paza si protectia pentru meciul Steaua - Chelsea, ce va avea loc la ora 20.00, va fi asigurata de peste 700 de jandarmi si 370 de politisti.

Traficul va fi restrictionat in zona Arenei Nationale, iar politistii recomanda soferilor sa evite circulatia pe Bd Basarabia, Str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasa si Bd Pierre de Coubertin.

Sursa foto: www.gorjeanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea