Social

Meciul cu Italia a fost ultimul pentru Radoi la EURO 2008

Ghinioanele se tin scai de echipa nationala. Dupa ce am scapat printre degete victoria in meciul cu Italia, scor 1 la 1, Piturca l-a pierdut si pe Mirel Radoi .

Mijlocasul nationalei s-a accidentat grav in minutul 21 al jocului cu Italia. Radoi a suferit o fractura de piramida nazala si va avea nevoie si de operatie la ochi dupa ce s-a ciocnit cap in cap cu Razvan Rat .

Campionatul European s-a incheiat pentru Mirel Radoi. Mijlocasul Stelei s-a lovit cap in cap cu Rat in minutul 21 al partidei cu Italia, scor 1 la 1. Dupa ce a primit ingrijiri cateva minute bune pe gazon, Radoi a fost transportat la spital. Diagnosticul medicilor a fost sumbru. Radoi are fractura de piramida nazala si un hematom sub ochiul stang. Mijlocasul roman nu va mai putea juca la EURO.

"Radoi am inteles ca este destul de grav, dupa primele estimari are nevoie de interventie chirurgicala la ochi si are fractura la nas. Nu cred ca va mai putea sa ia parte la acest European", a declarat Victor Piturca.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea