Social

Mecca filatelistilor

Colectionarii sunt in sarbatoare : la Romexpo s-a deschis Expozitia Filatelica Mondiala EFIRO 2008, care aduce la Bucuresti adevarate raritati.

Timbrele de la Romexpo nu ar avea loc poate nici pe scrisorile trimise in cativa ani. Dar niciun colectionar n-ar indrazni macar sa se gandeasca la asta: impatimitii cerceteaza cu ochi mari fiecare stand al dealerilor veniti la Expozitia Filatelica Mondiala EFIRO, iar fiecare zi - pana pe 27 iunie - e una de mare sarbatoare.

In total, sunt prezenti peste 650 de colectionari si se gasesc timbre din 74 de tari. Sunt marcati astfel 150 de ani de la emiterea primelor marci postale romanesti, faimoasele „Cap de bour“.

Doi pasionati, tata si fiu, dadeau ocol ieri unor panouri imense, pe care erau expuse scrisori vechi. Copilul isi testa cunostintele in domeniu, remarcand faptul ca unul dintre timbre are o culoare anormala. Este repede pus la punct de parinte: „Asta le face si mai valoroase!“.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea