Social

Mazare si Boc, castigatori in Constanta si Cluj

Presedintele PD-L Emil Boc a castigat alegerile la primaria Clujului. Potrivit exit-poll-ului realizat de Metro Media Transilvania, Emil Boc a obtinut inca o data conducerea primariei, cu 75,6% dintre voturi.

El a fost urmat de candidatul UDMR Laszlo Attila care a obtinut doar 8,2% si de cel de la PSD, Remus Lapusan, care a avut 5,3%. Tot din tabara lui democrat-liberalului se afla castigatorul Consiliului Judetean. Mai exact, Alin Tise (PDL), finul lui Emil Boc, potrivit Mediafax, a castigat cu 36,1%.

Victorie clara si la Constanta, pentru actualul primar. Radu Mazare a obtinut 62,8% dintre sufragii, potrivit exit-poll-ului realizat de INSOMAR si citat de Mediafax. Mazare i-a surclasat astfel pe Victor Manea (PNL) si pe Dorel Onaca (PDL), care au obtinut 14,1% si, respectiv, 11,3% dintre voturi.

La Consiliul Local, PSD a obtinut 54,8% dintre sufragii, PDL - 18,7% si PNL – 14,2%. In ceea ce priveste Consiliul Judetean , social-democratul Nicusor Constantinescu, actualul presedinte, a obtinut 44,1% dintre voturi.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea