Social

Mazare face un bazar turcesc pentru voturi

Ieri, la sediul PSD din Constanta, primarul Radu Mazare a semnat un protocol cu presedintele Uniunii Democrate Turce din Romania, Fedbi Osman. Actul a fost incheiat pe o perioada de patru ani, insa doar dupa o victorie a partidului in alegeri, turcii vor fi recompensati.

Obiectivul documentului prevede ca, la alegerile locale din 2008, electoratul turc , de cetatenie romana , sa sprijine candidatii PSD. In cazul unei victorii a partidului, acesta trebuie sa rezolve problemele sociale si economice ale etniei turce.

Mai mult, posibila viitoare administratie locala va trebui sa asigure un post de consilier pe probleme de minoritati nationale , tocmai pentru ca aceasta etnie constituie una dintre cele mai numeroase comunitati din judet. Unul dintre punctele prevazute in actul semnat ieri se axeaza pe identificarea unui teren, in vederea construirii unui salon de nunti traditionale turcesti.

Acest teren va trebui acordat cu titlu gratuit, urmand ca turcii sa renunte la evenimentele care blocheaza arterele de circulatie si creeaza disconfort vecinilor. (continuarea in Ziua de Constanta)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Constanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea