Social

#maternitatea giulesti #inspectie #deschidere

Maternitatea Giulesti se redeschide luni

Maternitatea Giulesti se redeschide in cursul zilei de luni, dupa ce inspectorii de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti isi vor da acordul.

"S-au terminat lucrarile, directorul Directiei Sanitare de Sanatate face inspectia generala, luni dimineata, se dezinfecteaza inca odata, se fac probele de functionare a tot ce inseamna sali de operatie si a celor care au fost refacute si putem sa-i dam drumul", a declarat duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a constatat finalizarea lucrarilor la salonul de terapie intensiva a Maternitatii Giulesti.

Primarul general a precizat ca in sectia de terapie intensiva pentru copiii prematuri au fost montate detectoare de fum si camere de supraveghere video, mentionand ca numarul asistentelor din spital este de 38. Acestea vor lucra cate doua pe tura.

El a mai spus ca detectoare de fum si camere de luat vederi vor mai fi instalate si in alte 15 spitale ale Capitalei, precum Spitalul de ortopedie Foisor, dar si in restul locurilor unde nu erau.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea