Social

Materazzi a castigat procesul cu un tabloid britanic

 Fotbalistul italian Marco Materazzi a castigat procesul cu tabloidul englez Daily Star, care si-a cerut scuze jucatorului si ii va plati daune, dupa ce a scris ca fundasul lui Inter i-a adresat injurii rasiale francezului Zinedine Zidane , informeaza " Gazzetta dello Sport ".

Ziarul a sustinut ca Zidane l-a lovit pe Materazzi in finala Campionatului Mondial din 2006 pentru ca italianul a jignit-o pe mama jucatorului francez. Dupa ce a castigat procesul cu "Daily Star", Materazzi va cere daune si din partea cotidianelor "The Sun" si "Daily Mail".

"Apreciez scuzele care au fost publicate in ziar. Adevarul a iesit, in sfarsit, la iveala", a declarat jucatorul lui Internazionale Milano. Tabloidul a scris mai multe articole despre incidentul dintre cei doi fotbalisti si a publicat scuze fata de acuzatiile pe care i le-a adus jucatorului italian: "Recunoastem faptul ca domnul Materazzi nu a spus nimic de natura rasista la adresa mamei lui Zidane. Ne cerem scuze pentru supararea si jena pe care i le-am produs prin afirmatiile noastre. Am fost de acord sa-i oferim daune materiale".

Fostul capitan al Frantei, Zinedine Zidane, care a jucat in finala CM din 2006 ultimul sau meci din cariera, nu a spus niciodata care a fost motivul adevarat pentru care l-a lovit in piept pe Materazzi, desi jucatorul italian a recunoscut ca i-a jignit sora.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea