Social

Masuri speciale de paza a cimitirelor bucurestene

Autoritatile bucurestene au luat masuri speciale de paza a celor 16 cimitire pe care le are in administrare, de teama unor manifestari nelalocul lor ce ar putea avea loc, marti, in data de 06.06.2006, a declarat, luni, agentiei Mediafax, George Georgescu, directorul Administratiei Cimitirelor.

Maine e sase a sasea 2006. E o data rara, cu semnificatii oculte pentru unii. E posibil sa avem parte de manifestari nelalocul lor, (...) sa vina tot felul de dementi, sa sara gardul, sa intoarca crucile sau mai stiu eu ce.

Noi ne-am luat toate masurile de siguranta, pentru a preintampina astfel de evenimente, a precizat directorul ACCU.

Potrivit oficialului municipal, firmele angajate de Administratie pentru paza cimitirelor au suplimentat deja personalul de paza pentru noptile de luni spre marti si de marti spre miercuri.

De asemenea, ACCU a luat legatura cu sectiile de Politie din apropierea cimitirelor, solicitand patrule suplimentare in zona .

Directorul Georgescu a precizat ca masurile de paza au fost luate numai pentru cimitirele aflate in subordinea municipalitatii, ACCU recomandand insa preotilor parohi si firmelor private care detin spatii de inhumare sa isi suplimenteze paza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea