Social

Master european pentru traducatori

Comisarul european pentru Multilingvism, Leonard Orban , a anuntat ca, incepind din 2008, CE va infiinta un masterat european de traducatori . Orban a precizat ca patru universitati au aderat deja la acest program si spera ca numarul institutiilor romanesti de invatamint superior sa fie cit mai mare. Leonard Orban a mentionat de asemenea ca, o data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, studentii au mult mai usor posibilitatea de a studia in strainatate si de a alege acele universitati care le vor oferi sansa reala de a se afla in contact cu cerintele pietei dupa absolvirea facultatii. Orban a precizat ca este vorba despre o forma de concurenta ce va face o triere, iar cei care nu se vor putea alinia noilor standarde vor fi nevoiti sa isi revizuiasca programa riscind ca, in caz contrar, sa fie exclusi de pe piata.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Linkuri utile:

Traducator Bucuresti I Traducator Cluj I Traducator Iasi I Traducator Constanta I Traducator Timisoara I Traducator engleza I Traducator franceza I Traducator spaniola I Traducator germana I Traducator italiana

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea