Social

#masina #politist #masina de politie # frana de mana # masina fara sofer

Masina unui politist s-a "plimbat" singura prin Iasi

Masina de serviciu a unui politist din Iasi s-a "plimbat" singura printr-o intersectie din centrul orasului, dupa ce omul legii a uitat sa traga frana de mana , informeaza Ziarul de Iasi.

Politistul a parcat masina, fara sa traga frana de mana . Loganul agentului de la Politia transporturi a pornit singur si s-a oprit intr-o intersectie, blocand circulatia timp de zeci de minute.

In urma acestui incident, agentul de politie s-a ales cu o amenda in valoare de 135 de lei si cu doua puncte de penalizare.

Potrivit unui reprezentant al Politiei Transporturi din Iasi, oricui i se poate intampla sa uite sa traga frana de mana dupa ce parcheaza masina.

"I se poate intampla oricui sa uite sa traga frana de mana. Este de ajuns o inclinare de un grad sau doua, si masina o ia la vale. Cel care era cu masina avea treaba cu niste dosare la Parchet si probabil ca in graba a uitat sa traga frana de mana sau sa o introduca intr-o treapta de viteza", a declarat reprezentantul Politiei Transporturi Iasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea