Social

#masina de spalat # lansare samsung #sambsung crystal blue # stephan pelger # masina de spalat samsung

Masina de spalat pe care o poti programa de pe telefon. 3 functii incredibile!

Spalatul rufelor este de multe ori o corvoada, asa ca ideea unei masini de spalat care sa se programeze singura, sa-si puna singura detergentul si balsamul si, mai mult, sa porneasca singura, nu suna rau, mai ales pentru barbati, nu-i asa?

O cercetare realizata de Samsung arata ca o treime din europeni "uita" hainele nespalate in cosul de rufe saptamani intregi deoarece nu sunt siguri cum sa le spele corespunzator. Raportul arata de asemenea, ca mai mult de jumatate dintre cei care au avut haine distruse de mașina de spalat acum evita sa le mai spele, prejudiciul echivalat fiind de aproximativ 120 de euro pe an. Aceste lucruri se intampla pentru camajoritatea utilizatorilor nu intelege multitudinea de cicluri de spalare ale masinilor, folosind în medie doar două cicluri diferite din 13 optiuni: spalarea la 40 de grade (66%) si ciclul de spalare rapida (57%).

Functii inedite 

De curand insa a fost lansata si in Romania masina de spalat care promite sa rezolve aceasta problema. Aceasta vine de la Samsung si se numeste Crystal Blue. Aceasta beneficiaza de un dozator pozitionat in interiorul cuvei, care permite selectarea automata a cantitatii de detergent si balsam pentru fiecare spalare. Astfel, masina de spalat "cantareste" singura rufele, analizeaza petele si porneste ciclul de spalare corespunzator, la temperatura si intensitatea potrivite. De asemenea, prin tehnologia EcoBubble, detergentul se dizolva mai repede, fara sa mai fie nevoie de o spalare la temperaturi ridicate, chiar daca hainele noastre au pete dificile. 

Potrivit reprezentantilor Samsung Romania, Crystal Blue "stie" sa spele diferit petele de vin sau grasime, cele de noroi sau iarba sau stie sa selecteze un program special pentru hainele din denim. Totodata, pentru ca rezistenta masinii de spalat este din ceramica, iar spalarea se face la o temperatura redusa, nu este nevoie sa folositi si anti-calcar la spalare. Iar ca un plus, garantia masinii de spalat este de 10 ani. 

Functie speciala pentru impatimitii de tehnologie 

Daca sunteti prea ocupati sau pur si simplu vreti sa economisiti timp, puteti porni acest "gadget" printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil. In plus, Crystal Blue este silentioasa, putand fi pornita chiar si pe timpul noptii, zgomotul produs fiind undeva la 40 de decibeli. Un detaliu minor, dar tare simpatic remarcat de noi: puteti aprinde lumina pentru a vedea cate haine ati pus deja in masina sau din orice alt motiv, iar hubloul se deschide la 180 de grade, lucru destul de practic. Designul impecabil face ca aceasta sa fie chiar si un obiect decorativ intr-o baie moderna. 

De altfel, designul este recomandat si de unul dintre cei mai apreciati designeri romani ai momentului, Stephan Pelger. Acesta a devenit imaginea Crystal Blue si ofera servicii de consultanta vestimentara pe perioada campaniei de promovare a noii game Samsung. „În spatele creațiilor sofisticate și a ținutelor pe care le purtăm zi de zi stă o adevărată industrie care inovează în permanență, din ce în ce mai des cu ajutorul tehnologiei. În momentul în care creez o piesă vestimentară mă gândesc că aceasta trebuie să pună în valoare persoana care o va purta. Astfel, pe lângă importanța calității materialelor fine folosite, pentru a putea păstra aspectul ținutelor în care investim, este important să le oferim grija delicată de care acestea au nevoie. După ce am aflat de mașina Crystal Blue și tot ce poate face pentru hainele la care ținem atât de mult, de la spălarea cu apă mult mai rece pentru a proteja țesăturile, la programe speciale dedicate chiar și materialelor din denim sau lână, mi-am dat seama că este într-adevăr un ajutor pe care ne putem baza pentru un look sofisticat”, a declarat designerul Stephan Pelger.

Pretul recomandat pentru gama Crystal Blue variaza intre 4.000 si 8.000 de lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea