Social

#masca de protectie obligatorie #masca de protectie #Inalta Curte de Casatie si Justitie #masca

MASCA, OBLIGATORIE IN AER LIBER! Decizia Inaltei Curte de Casatie si Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi, marti,  ianuarie 2021, ca masura privind obligativitatea purtarii mastii in spartii deschise ESTE LEGALA.

 

„Admite recursul declarat de paratul Departamentul pentru Situatii de Urgenta impotriva sentintei nr. 1454 din data de 23 decembrie 2020 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a IX-a contencios administrativ si fiscal. Caseaza in parte sentinta recurata cu privire la cererea completatoare formulata de reclamanta Ion Minodora si, rejudecand: Admite exceptia lipsei de interes a cererii completatoare, invocata din oficiu. Respinge actiunea in anulare a prevederilor art. 4 pct. 15 din Ordinul Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta nr. 4660427/17.12.2020, ca fiind lipsita de interes. Mentine restul dispozitiilor sentintei", este decizia instantei supreme.

Hotararea este definitiva!

Hotararea a fost luata dupa ce pe 23 decembrie, in procesul intentat DSU de catre o avocata din Constanta, Curtea de Apel Bucuresti a decis eliminarea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatii deschise, masura prevazuta intr-un ordin de instituire a carantinei in Constanta, potrivit hotnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea