Social

#persoane handicap #masacru japonia #atacator #masacru #japonia

Masacru in Japonia: 19 morti si 25 de raniti! Marturia atacatorului este cutremuratoare

Cel putin19 persoane au fost ucise si alte 25 ranite in aceasta dimineata, intr-un centru pentru persoane cu handicap, din Japonia. Atacatorul este Satoshi Uematsu un fost angajat in varsta de 26 de ani.

Dupa masacrul savarsit, tanarul s-a predat politiei in jurul orei locale 3:00. Tanarul a fost imediat retinut si supus interogatoriului. Acesta a declarat cu sange rece: "Eu am facut-o! Este mai bine ca handicapatii sa dispara", a spus Satoshi politiei, potrivit stirilor protv.ro.

20 intre raniti se afla in stare grava la spital. In centru erau internate 149 de persoane cu varste cuprinse intre 19 si 75 de ani, potrivit DPA.

"Medicii au confirmat moartea a 19 persoane", a declarat un purtator de cuvant al departamentului pompierilor pentru AFP.

Potrivit postului NHK, atacatorul a patruns in incinta cladirii dupa ce a spart un geam. Politia a gasit in geanta acestuia "mai multe cutite". Unele dintre acestea erau pline de sange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea