Social

#exploatat #copil #micul hercule

Maruta, acuzat de tatal "Micului Hercule" ca i-ar fi otravit fiul

Iulian Stroe, tatal lui Giuliano, supranumit Micul Hercule , ii acuza pe realizatorii emisiunii " Happy Hour " a postului ProTV ca i-au "otravit" fiul atunci cand acesta a fost invitat in platou.

Acuzatiile vin dupa ce Stroe si baietii sai in varsta de 5, respectiv ani au luat parte, in 22 februarie, la emisiunea citata. Intors in Italia, Iulian Stroe a inceput atacul, pe internet.

Potrivit lui Iulian Stroe, citat de cotidianul Libertatea, fiii sai, Giuliano si Claudio, ar fi fost serviti de staff-ul de la "Happy Hour" cu o prajitura in care s-ar fi aflat substante care le-au afectat sanatatea.

Stroe spune ca "am intrat in studio si dupa cateva minute vine persoana cu care am tinut legatura. Persoana: 'Hai, copii, serviti o prajitura'. Eu: 'Nu acum, pentru ca mai este putin si nu e bine sa faca exercitii dupa ce mananca (…) Am luat o prajitura, am rupt-o in doua si le-am dat la fiecare cate o jumatate. Dupa 10 minute, copiii imi spun 'tati, ma doare burta' (...) Ma duc cu ei la baie, il pun pe Giuliano pe wc si aud: sfffrrrrr... diaree! Mi-a venit in minte prajitura! Ce a avut in ea?"

Stroe continua spunand ca fiii sai ar fi suferit timp de trei zile de pe urma acelei prajituri .

In replica, reprezentantii postului ProTV califica acuzatiile lui Iulian Stroe drept "aberante".

"Este prima data cand un invitat afirma ca s-a simtit rau dupa ce a mancat prajituri in platoul 'Happy Hour'. In cele 5 sezoane de emisiune, prin studioul nostru au trecut mai mult de 1.000 de invitati si nici unul dintre ei nu a avut vreo problema de acest gen", a declarat Maria Apostol, PR- Manager Pro TV, citata de Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea