Social

# marturii rude #piatra neamt #incendiu #spital #incendiu spital Piatra Neamt

Marturiile cutrmuratoare ale rudelor pacientilor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Familiile pacientilor decedati in urma incendiului din spitalul din Piatra Neamt trec prin momente de groaza. 10 pacienti Covid internati in sectia de Terapie Intensiva a spitalului au murit in timpul incendiului.

In fatidica seara de sambata, 14 noiembrie, numeroase persoane si-au pierdut parintii, bunicii sau fratii in spitalul groazei.

Sapte barbati si trei femei au murit in urma incendiului. Toti aveau varste cuprinse intre 67 si 89 de ani.

Un barbat din Piatra Neamt povesteste ca si-a vazut mama pentru ultima data acum doua saptamani, cand a fost internata in spital in urma infectiei cu noul coronavirus. Femeia a fost mutata la ATI cu doar cateva ore inainte de izbucnirea incendiului. "M-am gandit doar la ea. Am inteles ca aseara a fost pusa pe Terapie Pntensiva. Pana atunci fusese la contagioase pe oxigen, dar boala avansase...", a povestit fiul femeii.

"A debutat digestiv: 4 zile - febra 39 care nu a cedat. A hotarat sa vina, s-a internat aici. Sotia lui si fiul sunt izolati acasa. La 11 jumatate ne-a anuntat spitalul (de tragedie -n.r.). Acum totul este posibil... El a plecat asa ca noi si a ajuns asa (mort in urma incendiului - n.r.). Este revoltator ca se intampla asta!", marturiseste cumnata unui pacient mort la ATI, potrivit realitatea.net.

"Este cumplit. In tara asta este o adevarata mafie. Nu va fi bine niciodata. E vina celor care administreaza spitalul", spun oameniii.

Rudele pacientilor decedati in urma incendiului vor sa dea spitalul in judecata pentru tragedia produsa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea