Social

#malaezia #avion #avion disparut #avion asia #malaysia airlines #marturisiri localnici

Marturii socante despre avionul disparut in Asia

Anchetatorii care cerceteaza misteriosul caz al avionului disparut de 11 zile au noi piste. Un ziar local din Maldive a publicat cateva marturii socante ale unor locuitori.

Acestia au dezvaluit ca au observat un avion care zbura la o altitudine foarte joasa, chiar in ziua disparitiei aeronavei ce apartine companiei Malaysia Airlines.

Pana acum, anchetatorii au mai primit astfel de informatii, insa, dupa cercetari amanuntite, acestea s-au dovedit a fi false. De aceasta data, mai multi locuitori au marturisit ca au vazut un avion cu benzi rosii, care se indrepta catre punctul sudic al arhipelagului.

"Nu am vazut niciodata un avion zburand la o altitudine asa de joasa deasupra insulei noastre. Am vazut hidravioane, dar acesta nu era asa ceva. Puteam chiar sa vad clar usile", a declarat unul dintre locuitorii din Maldive pentru site-ul Haveeru.

Avionul companiei Malaysia Airlines a disparut pe 8 martie. Acesta avea la bord 239 de persoane si a decolat din Kuala Lumpus spre directia Beijing.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea