Social

#alegeri #marko bela #colaborare #udmr

Marko Bela: UDMR trebuie sa incerce o colaborare dupa alegeri

Senatorul UDMR Marko Bela a declarat intr-un interviu pentru RFI Romania ca nu exclude o participare a partidului sau la guvernare, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Bela spune ca si de aceasta data UDMR va participa separat la alegeri, fara sa apeleze la "coalitii sau aliante electorale".

"Ce se va intampla dupa alegeri, acest lucru nu depinde numai de noi, ci depinde de rezultatele celorlalte partide. Dupa parerea mea, UDMR trebuie sa incerce sa aiba o colaborare dupa alegeri, in interesul influentei asupra guvernarii si din acest punct de vedere, va conta oferta celorlalte partide privind in general reforma in Romania si in special relatiile interetnice", a adaugat senatorul UDMR.

Marko Bela mai spune ca in acest moment UDMR are la dispozitie trei variante: Opozitie, sprijin parlamentar si prezenta in Guvern. Bela precizeaza insa ca nu isi doreste ca partidul sau sa fie in Opozitie, explicand ca UDMR reprezinta "o intreaga comunitate si nu in exclusivitate o singura doctrina".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea