Social

#cei mai influenti oameni #oameni influenti #concer

Mark Zuckerberg, printre cei mai influenti oameni din lume in 2016

Revista "Time" a realizat topul anul al celor mai influenti oameni din lume. 100 de nume celebre apar pe lista anul acesta, fiind considerati cei mai influenti oameni.

Jurnalistii americani au stabilit ca anul acesta rubrica sa nu fie realizata sub forma unui clasament, ci a unui amestec de personalitati de renume international cu oameni mai putin cunoscuti, scrie Gandul.

Pe lista apar nume precum cel al directorului Fondului Monetar International, Christine Lagarde, al presedintelui francez Francois Hollande, dar si al actorului american Leonardo DiCaprio, al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg sau al vedetei TV Caitlyn Jenner, potrivit mediafax.ro.

Lista este impartita in cinci categorii: "Pionieri", "Giganti", "Artisti", "Lideri" si "Simboluri" si fiecare personalitate beneficiaza de o scurta caracterizare din partea unei alte vedete.

La sectiunea "Lideri", anul acesta figureaza numele directorului FMI, Christine Lagarde, seful diplomatiei americane, John Kerry, cancelarul german, Angela Merkel, presedintele francez, Francois Hollande noul presedinte argentinian, Mauricio Macri si noul premier canadian, Justin Trudeau. Acestea sunt doar cateva dintre numele ce apar in aceasta rubrica, alaturi de politicienii americani Donald Trump, Hillary Clinton, Bernie Sanders si Ted Cruz.

Categoria "Simboluri" este dominata de nume emblematice, precum cel al lui Leonardo DiCaprio dar si de prezenta cantaretei britanice Adele si a regizorului mexican Alejandro Gonzalez Inarritu. In categoria "Gigantilor" se regasesc nume sonore precum Papa Francisc, Mark Zuckerberg, Priscilla Chan si Melinda Gates.

Din randul "Pionierilor" fac parte Sunita Narain, Nadia Murad si Caitlyn Jenner.

La sectiunea "Artisti", se ragasesc nume precum Charlize Theron, actorul Guo Pei si actorul Mark Rylance, al carui portret a fost semnat de regizorul Steven Spielberg, adauga mediafax.ro.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea