Social

#vama veche #masina #marius tuca

Marius Tuca: "Puteam sa parchez si in mare"

Marius Tuca neaga cu vehementa ca si-a parcat masina pe plaja din Vama Veche. Directorul “Jurnalului National“ adauga totusi faptul ca si-ar fi putut lasa masina “si in mare” pentru ca avea toate aprobarile luate de la primarie .

Tuca a mers ieri in redactia Adevarul pentru a le explica jurnalistilor ca nu si-a lasat masina pe plaja, asa cum relatasera jurnalistii de pe litoral. El a precizat ca zona in care si-a lasat automobilul nu era pe plaja, ci langa faleza, dincolo de o alee si de un drum care traverseaza nisipul de la malul marii.

“Eu, ca organizator al Festivalului « Folk You », aveam voie sa parchez oriunde. Puteam sa parchez si in mare daca voiam. De ce? Pentru ca am inchiriat plaja. Aveam aprobare de la primarie. Dar trec peste asta, nici nu vreau sa tineti cont de asta. Nu am depasit nici o bariera pentru simplul motiv ca nu era nici o bariera acolo cand am ajuns eu. Masina mea nu era pe plaja, asta conteaza“, a declarat Tuca pentru Adevarul.

Joia trecuta, jurnalistii de la Adevarul au fotografiat masina lui Marius Tuca, un Audi A6, parcata pe nisipul plajei din Vama Veche, dincolo de barierele amplasate de primarie in statiune. Dupa publicarea materialului in Adevarul, intre seful de la Jurnalul National si jurnalistii acestui ziar a inceput un schimb dur de replici, acestia din urma acuzandu-l pe Tuca ca l-a facut pe reporterul care-l apelase “jegos”.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea