Social

#declaratii marius sumudica #declaratii socante #marius sumudica #sumudica #turcia

Marius Sumudica, declaratii socante! Putea sa moara in cutremurele din Turcia: „Dumnezeu m-a vrut departe”

In varsta de 51 de ani, Marius Sumudica a ajuns sa antreneze in prezent in tarile arabe, insa trecutul recent il leaga si de Turcia, tara greu incercata in aceste momente.

 

Tara Semilunei a fost lovita pe 06 februarie 2023 de doua cutremure puternice, in urma carora au murit mii de oameni, iar odata cu aceasta tragedie antrenorul roman a dezvaluit ca se putea afla si el printre victime!

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, Marius Sumudica a avut in urma cu mai putin de o luna o oferat de la Gaziantep, formatie aflata fix in zona in care cutremurul din Turcia a avut epicentrul.

„Mi-e greu sa vorbesc, dar trebuie sa ies la antrenament, trebuie sa ma concentrez. In urma cu trei saptamani, am avut oferta sa ma intorc in Turcia, la Gaziantep. Puteam sa fiu acolo, acum… Cine stie pe unde? Sunt socat, incerc sa ma gandesc doar la faptul ca sunt sanatos, ca Dumnezeu m-a vrut departe de acele locuri. Simt ca m-am nascut a doua oara. Am o gramada de oameni pe care-i cunosc acolo. Din fericire, cu toti cu care am vorbit, sunt in regula, n-au patit nimic. Unul dintre asistentii mei, pe care i-am luat cu mine in Arabia Saudita, este turc, din zona Ankara. El ma informeaza de tot ceea ce mai apare in presa. Imi spune ca se estimeaza in jur de 6.000 de morti, ca numarul total de victime va fi terifiant. Multi sunt prinsi sub daramaturi”, a spus Marius Sumudica pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea