Social

#marius lacatus #preinfarct #spital #internat #urgenta

Marius Lacatus, internat de urgenta cu probleme la inima

Marius Lacatus a ajuns duminica la Camera de Garda a Spitalului Militar Central, dupa ce a simtit dureri puternice in zona pieptului.

Fostul antrenor al Stelei a fost supus unor tratamente amanuntite, inclusiv o coronografie, pentru a se descoperi eventuale cheaguri de sange, informeaza Cancan.

Sambata seara, Marius Lacatus a fost impreuna cu sotia sa, Mariana, la botezul baietelului lui Laurentiu Reghecampf . Fostul antrenor al Stelei parea dezinvolt, bine dispus si cu chef de petrecere. A doua zi insa, Lacatus s-a simtit din ce in ce mai rau, respira cu dificultate si resimtea dureri in zona pieptului.

A refuzat sa mearga la spital, dar insistentele Marianei l-au convins. Diagnosticul initial a fost angina pectorala, dar surse din cadrul spitalului sustin ca este posibil chiar ca Lacatus sa fii suferit un preinfarct .

Pentru ca se simtea mai bine, dupa un control de rutina, ex-stelistul a vrut sa paraseasca spitalul, dar a fost oprit ferm de doctori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea