Social

Marius Lacatus ar vrea sa lucreze la Oviedo

Presedintele din Ghencea a vizitat echipa de la care s-a lansat in Vest, declarind ca doreste ca la un moment dat sa se intoarca in Spania.
Perioada sarbatorilor l-a gasit pe actualul presedinte de la Steaua, Marius Lacatus , in vizita la echipa care l-a lansat in fotbalul mare, Real Oviedo. Fostul jucator al formatiei spaniole s-a declarat emotionat de reintilnirea cu colegii sai de generatie, manifestindu-si totodata dorinta de a reveni la gruparea iberica. Sint in Romania, insa Oviedo este a doua mea casa si de fiecare data cind vin aici ma simt foarte bine. Mi-ar placea sa revin sa lucrez la Real Oviedo, a declarat Lacatus, citat de publicatia Voz de Asturias. Pe de alta parte, stelistul a vorbit si despre primele impresii lasate de noua sa ocupatie in Ghencea. Acum sint presedinte, dar, cum mereu am trait pe teren, nu ma obisnuiesc cu biroul. Ce ma intereseaza pe mine este doar problema sportiva. Este dificil sa conduci un club in Romania, deoarece nu se intelege bine functia unui director sportiv. Sint presedinte de doar trei luni si lucrez bine cu toata lumea, cu rezultate bune, si vrem sa ajungem departe, pentru ca in UEFA avem optiuni de a ajunge departe, a conchis Marius Lacatus.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea