Social

#puiu hasotti #mario ovidiu oprea #parlamentar pnl

Mario-Ovidiu Oprea va fi noul lider al grupului parlamentar al PNL din Senat

Noul lider al grupului parlamentar al PNL din Senat va fi Mario-Ovidiu Oprea. Senatorul liberal va prelua, pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, atributiile exercitate pana in prezent de Puiu Hasotti, cel care va fi investit azi in functia de ministru al Culturii.

Mario-Ovidiu Oprea este in acest moment vicelider al grupului parlamentar liberal din Senat.

"Viceliderul ii va tine locul acum domnului Puiu Hasotti si, din sesiunea din toamna, se va alege o noua conducere a grupului parlamentar. Alaturi de mine mai este vicelider si domnul senator Emilian Francu, insa, acesta a fost validat, in urma alegerilor locale, in functia de primar. Secretarul grupului va ramane domnul senator Titus Liviu Pasca", a declarat Oprea.

"Nu cred ca e nevoie sau cazul sa anuntam de la tribuna Senatului aceasta modificare, fiind prevazut in Regulamentul Senatului ca viceliderul este cel care il inlocuieste pe liderul de grup, mai ales ca mai sunt doar cateva sedinte de plen", a mai spus Mario-Ovidiu Oprea.

Sursa foto: cvlpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea