Social

#hipermarketuri #paste #lanturi magazine #magazine paste

Marile magazine prelungesc programul de functionare inaintea Pastelui

Retailerii au anuntat prelungirea orarului de functionare in lanturile de magazine din toata tara dupa ce au constatat, inca de acum o saptamana, o crestere a ritmului de vanzari. Programul special a inceput, in unele magazine, inca din 16 aprilie si va continua pana in seara de sambata, 19 aprilie.

Carrefour a anuntat ca va prelungi programul pana la ora 23 in seara de vineri, sambata insa, toate unitatile inchizandu-se la ora 19:00. Lantul Carrefour isi va relua activiatea, luni, 21 aprilie, cand magazinele se vor deschide la 08:00 si vor pune lacatul pe usa la 23:00.

Auchan si Profi au anuntat ca, pana vineri seara inclusiv, magazinele se vor inchide la ora 24:00, iar sambata programul va fi pana la ora 18:00.

Pentru clientii intarziati, lantul Mega Image va tine magazinele deschise sambata, 19 aprilie, pana la ora 20:00, ia Billa pluseaza si anunta un program prelungit pana la ora 21:00.

Duminica nu vei gasi deschis niciunul dintre marketurile marilor retaileri, in timp ce luni acestia isi vor relua activitatea dupa un program stabilit de fiecare retailer in parte.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea