Marijuana, o planta folosita in general de narcotici, a inceput sa devina un condiment foarte popular si in gastronomie. Bucatari celebri din lumea intreaga au marturisit ca introduc aceasta planta in majoritatea preparatelor lor culinare, iar aceasta tendinta pare sa devina o moda in bucataria internationala.
Dupa aparitia pe piata a tartelor cu canabis si ciocolata cu canabis, bucatarii au inceput sa exploreze si calitatile gastronomice ale marijuanei. Bucatarii spun, de asemenea, ca planta halucinogena are mari sanse sa intre in curand in universul gastronomiei de lux.
La Castelul Dragsholm din Danemarca, unde se afla unul dintre cele mai prestigioase restaurante din aceasta tara, bucatarul Claus Henriksen serveste clientilor sai un preparat uimitor: branza afumata cu fum de marijuana, decorata cu frunte proaspete de canabis si un piure preparat din seminte prajite si pisate de marijuana.
Sursa foto: commons.wikimedia.org
#marijuana #condiment #bucatari #condiment de lux
Marijuana, noul condiment de lux folosit de bucatarii din lumea intreaga
Marijuana, noul condiment de lux folosit de bucatarii din lumea intreaga Marijuana, o planta folosita in general de narcotici, a inceput sa devina un condiment foarte popular si in gastronomie. Bucatari celebri din lumea intreaga au marturisit ca introduc aceasta planta in majoritatea preparatelor lor culinare, iar aceasta tendinta pare sa devina o moda in bucataria internationala.- 2014-01-08 2014-01-08
Articole din social
Cauta-ti perechea