Social

#vedete #premii #gala ring

Marii castigatori din acest an la Gala Premiilor Ring

Ziarul Ring organizeaza vineri, 14 mai, incepand cu orele 19:00, la cea de-a doua editie a Galei Premiilor Ring, la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti.

Si in acest an, ziarul Ring le va premia pe cele mai importante personalitati din lumea sportului, a showbizului si a vietii sociale, in cadrul celei mai spectaculoase gale din acest an – Gala Premiilor Ring.

Se vor acorda 16 premii, impartite pe trei categorii, dintre care cele mai importante sunt:

- Pentru performanta sportiva - Mircea Lucescu
- Artistii anului – formatia Iris
- Premiul special pentru intreaga activitate - Sergiu Nicolaescu
- Marele premiu se va acorda echipei Oltchim Ramnicu Valcea pentru performantele deosebite
- In cadrul categoriei "Eroii din Ring", un premiu deosebit i se va acorda lui Petre Cosma, tatal handbalistului Marian Cosma
 
Momentele artistice vor fi intretinute de Paula Seling & Ovi care vor interpreta melodia participanta la  Eurovision - " Playing with fire ", iar Dumitru Rucareanu va sustine un moment artistic in memoria lui Gheorghe Dinica. Printre artistii care vor incalzi atmosfera se mai numara Trupa 0, ce va readuce pe scena melodiile marelui artist Michael Jackson, si Nico.

Ziarul Ring va asteapta la cea mai spectaculoasa Gala din acest an, de la care nu vor lipsi numeroase personalitati, dintre care amintim: Victor Ciutacu, Ovidiu Ioanitoaia, Margareta Paslaru , Octavian Belu, Mariana Bitang, Dumitru Dragomir. O prezenta deosebita in cadrul Galei este cea a ambasadorilor Republicii Cuba si Ungariei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea